Bouw Compleet 2020 gaat niet door

HARDENBERG– De komende editie van Bouw Compleet die gepland stond op 6, 7 en 8 oktober 2020 in Evenementenhal Hardenberg gaat niet door. De Nederlandse overheid heeft nog geen verdere beperkende maatregelen opgelegd met betrekking tot het organiseren van beurzen. Ook beursorganisator Easyfairs was overtuigd dat de beurs door kon gaan, maar het sentiment onder exposanten is in de afgelopen periode veranderd.

 

Van Gameren: “Het besluit komt voor veel professionals uit de sector niet uit de lucht vallen. In de afgelopen periode hebben we nauw contact gehad met onze exposanten. Zij gaven unaniem aan het event liever te willen annuleren” zegt Lambert van Gameren namens Bouw Compleet. Ondanks dat vakbeurzen in oktober wel mogen plaatsvinden, kiest de organisatie er toch voor om Bouw Compleet te annuleren. Van Gameren: “Dit zijn uitzonderlijke situaties, waarin wij mee moeten denken met de sector.

 

Vooruitblik

“De komende tijd gaan wij ons verdiepen in de ontwikkeling van Bouw Compleet. Samen met een aantal stakeholders nemen we het concept onder de loep met als doel om in de toekomst een sterk event voor regio Noordoost te bouwen”, aldus Van Gameren.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top