Haal extra rendement uit uw badgelezer

Maak waardevolle leads van uw bezoekers

Maak waardevolle leads van uw bezoekers

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die u heeft opgeladen in My Easyfairs.

HOE WERKT HET?

Door hun badge eenvoudig te scannen met uw badgelezer ontvangen bezoekers uw product- en bedrijfsinformatie (die u heeft opgeladen via My Easyfairs) aan het einde van de dag via e-mail.

UW voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig uw bedrijfsinformatie

Door simpelweg hun badge te scannen ontvangen ook bezoekers die u niet hebt gesproken uw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaart u op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat uw bezoekers uw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen uw informatie digitaal. Superhandig om die gegevens meteen te delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Combineer het gebruik van uw badgelezer met de Visit Connect App en scan ook de badges van uw bezoekers. Vraag hen om uw informatie te verzamelen door met hun badge uw badgelezer te scannen. Als u GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand.

Vereenvoudig lead generation na de beurs

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvangt u een lijst van de bezoekers die uw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Hoe werkt de Smartbadge?

WAT TE DOEN TIJDENS Bouw compleet

1. Haal uw gebruiksklare badgelezer tijdens de laatste opbouwdag op bij het Business Point/Beurssecretariaat.
2. Plaats de badgelezer in uw stand: in het gezichtsveld van uw bezoekers, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We helpen u graag op weg!
3. Breng de groene sticker aan op de plaats waar u de badgelezer wilt plaatsen.
4. Verwijder de strip op uw badgelezer en plaats hem meteen op de groene sticker. 
5. De batterijen van de badgelezer zijn voldoende voor het tweedaagse event.
6. Breng de badgelezer aan het einde van de dag op de laatste beursdag terug naar het Business Point.

7. In geval van GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. U kunt die informatie vervolgens ook opvragen via My Easyfairs

Als u GoVisibility heeft, kunt u in een later stadium nog upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand.

 

N.B. De badgelezer die u huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Scroll naar top