Wat is er te doen?

Naast de beurs is er ook een kennisevent. Door middel van een speciale dome tent met fascinerende sprekers wordt dit ook een waar kennisevent. Actuele onderwerpen komen aan bod, zoals duurzaamheid, werken met data, robotisering, stikstof problematiek, veilig werken en maken we ons klaar voor de toekomst met nieuwe technologieën. Sluit aan bij Bouw Compleet 2020 en bereid je voor op de toekomst. 

Programma

Binnenkort komt hier het programma van dag 1

Binnenkort komt hier het programma van dag 2

Binnenkort komt hier het programma van dag 3

Visit the future

Vorig jaar de introductie van het ‘Toekomstplein’. Dit werd zeer goed ontvangen. 74% van de bezoekers heeft dit plein van de toekomst bezocht en aangegeven ook bij een volgende editie hier graag weer inspiratie op te doen. In 2020 focussen we ons op de toekomst. Het ‘Toekomstplein’ krijgt daarom ook dit jaar weer een vervolg. Binnenkort tref je hier meer informatie over. 

Easyfairs

Easyfairs is marktleider op gebied van het organiseren van vakbeurzen en is in hoge mate betrokken binnen de bouwbranche. Van die kennis, draagkracht en ervaring maken wij elke dag gebruik. Met Bouw Compleet krijgt de bouwbranche drie dagen lang een podium dat het verdient en nodig heeft. Reden te meer elkaar op te zoeken, elkaar oplossingen aan te dragen en uw netwerk te versterken om klaar te zijn voor de toekomst die vandaag begint.

Stap in de toekomst van de bouw en ontdek de nieuwste ontwikkelingen van de bouwbranche in het kennistheater.
Als eerste op de hoogte zijn van het programma? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Vakkennis
Meer dan 85% van de bezoekers is op zoek naar kennis en wil nieuwe trends ontdekken! Bouw Compleet speelt hier op in met een uitgebreid (kennis)programma waarin hot topics aan bod komen. Lever als exposant een bijdrage aan het (kennis)programma van Bouw Compleet 2020. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
Scroll naar top